
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2במעבד מזון או במערבל חשמלי עם וו גיטרה מעבדים יחד קמח, שקדים טחונים, סוכר, מלח וקליפת לימון או תפוז מגוררת. מוסיפים תמצית וניל וחמאה קרה בקוביות ומעבדים עד להטמעה. מוסיפים ביצה ומעט מים קרים או חלב בהדרגה לפי הצורך ומעבדים רק עד לקבלת פירורי בצק. 3מפזרים קצת יותר ממחצית מכמות פירורי הבצק על תחתית תבנית 20x30 ס"מ מרופדת בנייר אפייה, ומהדקים. >> בואו לבלוג של ענבל לעוד הפתעות מתוקות 4מערבבים את הריבה עד לריכוך ומשטחים על הבצק בשכבה אחידה ודקה. מפזרים את יתרת פירורי הבצק על הריבה (אם עיבדתם את הבצק יתר על המידה והוא לא מספיק פירורי, תוכלו להוסיף לו 3 כפות קמח ולגרר אותו מעל הריבה בעזרת פומפייה עבה). 5אופים כ-30 דקות עד להזהבה, מצננים היטב וחותכים לריבועים. שומרים את החיתוכיות בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |