
המצרכים :לתבנית אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות. מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה. בקערה נפרדת מערבבים טחינה גולמית, שמנת חמוצה, שמן ותמצית וניל. 2מקציפים ביצים, סוכר ומלח במשך 5 דקות עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות 3מנמיכים את מהירות הקצפה ומוסיפים את תערובת הקמח בכמה פעמים לסרוגין עם תערובת הטחינה. מערבלים רק עד לקבלת בלילה אחידה. 4יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת, מפזרים עליה שוקולד צ'יפס ובוחשים קלות כדי לערבב אותם פנימה. עוגת טחינה ושוקולד צ'יפס פיית העוגיות|צילום: ענבל לביא, mako אוכל5אופים 40-45 דקות עד שהעוגה משחימה וקיסם שננעץ בה יוצא כמעט יבש. מצננים וזוללים. * לגרסת פרווה ניתן להמיר את השמנת החמוצה בחלב קוקוס או במיץ תפוזים. תגיות:עוגה בחושה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |