
המצרכים :לעוגה:
לזיגוג קוקוס:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מנפים לקערה גדולה קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מוסיפים קוקוס טחון, סוכר ומלח ומערבבים. 2יוצרים גומה במרכז הקערה ויוצקים פנימה שמן, חלב, ביצים, רום ותמצית וניל. טורפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את נתחי האננס ומערבבים להטמעה. 3יוצקים את הבלילה לתבנית קוגלהוף 24 ס"מ משומנת, ואופים כ-45-60 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש ובלי פירורים עליו (מומלץ לכסות את העוגה במהלך האפייה בנייר אלומיניום רופף כדי שלא תשחים יתר על המידה). מצננים 5 דקות בתבנית והופכים על צלחת הגשה. מצננים היטב. 4לזיגוג: מנפים את אבקת הסוכר לקערה. מוסיפים חלב קוקוס בהדרגה תוך כדי עירבוב עד לקבלת זיגוג סמיך. מטפטפים את הזיגוג על העוגה בכף. >> לבלוג של ענבל -פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |