
המצרכים :לבישקוטים:
לקרם וניל:
לקרם שוקו:
לעיטור:
אופן ההכנה:1לבישקוטים: ממיסים את הקפה בכפית של מים רותחים ומערבבים עם חלב ואבקת סוכר. 2חותכים את הקצוות התחתונים של שני שליש מהבישקוטים לקבלת בסיס ישר, ומעמידים אותם בצמוד לדפנות של תבנית מתפרקת 24 ס"מ, לקבלת גדר בישקוטים יפה. >> לאתר של ענבל -פיית העוגיות 3חוצים את הבישקוטים הנותרים. טובלים כל אחד מהם קצרות בתערובת החלב ומשכיבים בתבנית בשכבה אחידה כך שהבישקוטים יכסו את התחתית כולה (במידת הצורך ניתן לחתוך את הבישקוטים לחתיכות קטנות יותר, כדי לסתום את החורים הנותרים בתחתית). 4לקרם הווניל: מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרם היטב היטב, לקבלת קרם סמיך ויציב ככל הניתן. מעבירים לקערה נפרדת. ועכשיו, מבט מבפנים|צילום: ענבל לביא, mako אוכל5לקרם השוקו: מעבירים לקערת המיקסר הריקה את כל חומרי קרם השוקו ומקציפים לקרם יציב. 6יוצקים על תחתית הבישקוטים את קרם השוקו ומשטחים לשכבה ישרה. משטחים מעל את קרם הווניל ומחליקים. מעבירים לקירור ל-6 שעות לפחות, ורצוי למשך הלילה. 7לעיטור: מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה ומזלפים על העוגה סביב תלוליות קרם יפות. מפזרים במרכז שוקולד מגורר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |