
עוגת שיש מקמח כוסמין מלאהיא רכה, היא מתוקה במידה ואפילו לא טיפטיפה יותר, היא טובה לכם לבריאות ואפשר להפוך אותה לפרווה ברגע. אנחנו באמת לא מבינים מה אתם עדיין עושים כאן![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית אינגליש קייק סטנדרטית:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 2מנפים את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה יחד. 3מחלקים את התערובת לשתי קערות, ולאחת מהן מוסיפים את אבקת הקקאו. מערבבים היטב. 4מקציפים במיקסר חמאה רכה עם סוכר עד לקבלת תערובת אחידה. 5מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם וממשיכים להקציף במשך 2-3 דקות. מוסיפים מיץ תפוזים ותמצית וניל ומערבבים. 6מחלקים את תערובת הביצים שווה בשווה בין שתי קערות הקמח ומערבבים. 7מעבירים את התערובת הבהירה לתבנית ומעליה שופכים את התערובת הכהה. יוצרים צורת שיש בעזרת סכין. 8אופים 35-40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 9מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה היא לא מאוד מתוקה, ואבקת הסוכר מוסיפה לה מתיקות נעימה. אם אתם אוהבים את העוגות שלכם מתוקות ממש, הוסיפו עוד 3 כפות סוכר לבלילה. * לגרסת פרווה ממירים את החמאה בחצי כוס שמן קנולה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |