
המצרכים :
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה קטנה סוכר וקינמון. 2פותחים את הפילו על משטח העבודה, מברישים עלה בחמאה מומסת, מפזרים מעל כפית מתערובת הסוכר והקינמון, משטחים בתבנית פאי 24 ס"מ משומנת ודוחסים פנימה את הקצוות. 3חוזרים על הפעולה עם יתרת העלים, מהדקים אותם מעט לדפנות ולתחתית ומנקבים את התחתית במזלג. >> עוד מתכונים נהדרים מחכים לכם בבלוג של ענבל -פיית העוגיות 4אופים את הקלתית 18-20 דקות להשחמה יפה, ומוציאים מהתנור. אם היא תפחה מעט - מועכים אותה בעזרת מזלג או כף. מצננים היטב. 5ממיסים את השוקולד הלבן בסיר המונח על גבי סיר נוסף ובו מים רותחים (בן מארי), מוסיפים קורט מלח ומערבבים. מצננים לטמפרטורת החדר. 6שמים את היוגורט בקערה, ומוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה תוך טריפה, עד לקבלת תערובת חלקה. 7יוצקים את תערובת השוקולד לתוך הקלתית ומעבירים לקירור לכמה שעות להתייצבות. 8מעטרים את הטארט בתערובת אגוזים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |