
המצרכים :לבצק (ל-2 רולדות):
למילוי:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מערבבים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה, אבקת הסוכר והמלח. מוסיפים את קוביות החמאה ותמצית הווניל ומעבדים לפירורי בצק. מוסיפים את השמנת המתוקה ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים לקירור לשעה. 2מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח קלות לעלה מלבני ודק. >> לבלוג של ענבל -פיית העוגיות 3ממלאים: מורחים על כל יריעת בצק שכבה אחידה של ממרח תמרים, מטפטפים מעל את הטחינה הגולמית ומשטחים בעדינות לשכבה דקיקה. מפזרים שקדים טחונים בשכבה דקיקה ומהדקים קלות. 4מגלגלים את יריעות הבצק בעדינות לרולדות הדוקות. מסדרים את הרולדות באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לקירור לשעה. 5מחממים תנור ל-170 מעלות. מסמנים על הרולדות חתכים במרווחים של 2 ס"מ בעזרת סכין חדה, ואופים 25-35 דקות עד להזהבה. 6מצננים היטב, פורסים כל רולדה לפרוסות בסכין חדה ומנפים מעל אבקת סוכר. שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |