
גביניות אוכמניות עם קיצור דרךמאפי הגבינה האהובים עם הגבינה המתוקה מקבלים פה תוספת חיזוק של אוכמניות טריות או קפואות. אבל מה שהם מצטיינים בו באמת, זה שלא צריך להכיןבצק. וזה יביא אתכם לביס ליד הקפה הרבה, הרבה יותר מהר![]() צילום: עדי קלינגהופר |
המצרכים (12 מנות):לבצק
למלית גבינה
להברשה
לקישוט
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-185 מעלות, טורבו. 2מכינים את מלית הגבינה: ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד המסה מלאה. 3מכניסים לקערה גבינת טוב טעם, גבינת שמנת, סוכר וביצה. מערבבים היטב. 4מוסיפים קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל ושוקולד לבן מומס. מערבבים היטב עד קבלת מלית סמיכה. 5מניחים את בצק העלים על משטח מקומח. חותכים אותו ל-12 ריבועים גדולים. 6שמים במרכז כל ריבוע כף גדושה מהמלית. מעל המלית שמים כמה אוכמניות. 7מקפלים את הריבוע: מקפלים כל זוג קצוות נגדיים כך שמתקבלת צורת מעטפה. חוזרים על התהליך עם כל הריבועים. 8מניחים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה, מברישים בביצה ומכניסים לאפייה כ-20 עד 25 דקות, או עד הזהבה מלאה. 9מוציאים מהתנור, ואחרי שהגביניות הצטננו קלות, בוזקים אבקת סוכר. גביניות עם אוכמניות. קיצור דרך מושלם|צילום: עדי קלינגהופר גביניות עם אוכמניות. עם טריות או קפואות|צילום: עדי קלינגהופרבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |