אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

גביניות אוכמניות עם קיצור דרך

מאפי הגבינה האהובים עם הגבינה המתוקה מקבלים פה תוספת חיזוק של אוכמניות טריות או קפואות. אבל מה שהם מצטיינים בו באמת, זה שלא צריך להכיןבצק. וזה יביא אתכם לביס ליד הקפה הרבה, הרבה יותר מהר

|mako| פורסם08:00
גביניות עם אוכמניות. איזו רכות (צילום: עדי קלינגהופר)
צילום: עדי קלינגהופר
Rating:4.832reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

לבצק

  • חבילת בצק עלים, מופשרת על פי הוראות יצרן

למלית גבינה

  • 250 גרם גבינת טוב טעם
  • 250 גרם גבינת שמנת
  • 80 גרם סוכר
  • 1 ביצה
  • 80 גרם קורנפלור
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 100 גרם אוכמניות קפואות או טריות

להברשה

  • 1 ביצה, טרופה

לקישוט

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-185 מעלות, טורבו.

2מכינים את מלית הגבינה: ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד המסה מלאה.

3מכניסים לקערה גבינת טוב טעם, גבינת שמנת, סוכר וביצה. מערבבים היטב.

4מוסיפים קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל ושוקולד לבן מומס. מערבבים היטב עד קבלת מלית סמיכה.

5מניחים את בצק העלים על משטח מקומח. חותכים אותו ל-12 ריבועים גדולים.

6שמים במרכז כל ריבוע כף גדושה מהמלית. מעל המלית שמים כמה אוכמניות.

7מקפלים את הריבוע: מקפלים כל זוג קצוות נגדיים כך שמתקבלת צורת מעטפה. חוזרים על התהליך עם כל הריבועים.

8מניחים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה, מברישים בביצה ומכניסים לאפייה כ-20 עד 25 דקות, או עד הזהבה מלאה.

9מוציאים מהתנור, ואחרי שהגביניות הצטננו קלות, בוזקים אבקת סוכר.

גביניות עם אוכמניות. קיצור דרך מושלם גביניות עם אוכמניות. קיצור דרך מושלם|צילום: עדי קלינגהופרגביניות עם אוכמניות. עם טריות או קפואותגביניות עם אוכמניות. עם טריות או קפואות|צילום: עדי קלינגהופר

לבלוג של עדיקוש

לעמוד האינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il