
עוגת שוקולד צ'יפס בחושהעוגת שוקולד צ'יפס בחושה ופשוטה שסוף שבוע בלעדיה הוא לא שלם. מתקתקים אותה בקלות עם הקצפה במיקסר (גם ידני תופס), מערבבים ומעבירים לתבניות אינגליש קייק (תבניות. ברבים. כי אי אפשר להסתפק באחת)![]() צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako |
המצרכים :3 אינגליש קייק סטנדרט / 2 אינגליש קייק גדולות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות, מצב סטטי. 2מקציפים על מהירות נמוכה במיקסר עם וו בלון את הביצים.. מוסיפים בזרם דק את הסוכר הלבן והסוכר החום. מקציפים עד לקבלת קציפה בהירה. 3תוך כדי ההקצפה מוסיפים שמנת מתוקה וקמח לסירוגין – חצי מיכל שמנת, לאחר מכן מוסיפים חצי מכמות הקמח ואז השמנת שנותרה ולאחר מכן את שאר הקמח. מוסיפים את אבקת האפייה והמלח. ממשיכים לערבב רק עד איחוד. 4בקערה נקייה נפרדת מערבבים את השוקולד צ'יפס עם 2 כפות קמח כך שכל השוקולד יהיה מצופה קמח. מוסיפים את השוקולד לבלילה ומקפלית בזערת מרית. 5. מעבירים את הבלילה באופן שווה בין 3 תבניות אינגליש קייק סטנדרט או 2 תבניות אינגליש קייק גדולותומקשטים עם עוד קצת שוקולד צ'יפס. עוגת שוקולד צ'יפס בחושה|צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako6מכניסים לאפייה כ 35-40 דקות, או עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים והחלק העליון זהוב מאוד. לבלוג של עדי -עדיקוש בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |