אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

עוגת שוקולד צ'יפס בחושה

עוגת שוקולד צ'יפס בחושה ופשוטה שסוף שבוע בלעדיה הוא לא שלם. מתקתקים אותה בקלות עם הקצפה במיקסר (גם ידני תופס), מערבבים ומעבירים לתבניות אינגליש קייק (תבניות. ברבים. כי אי אפשר להסתפק באחת)

|אוכל טוב, mako| פורסם10:20
עוגת שוקולד צ'יפס (צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako)
צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako
Rating:3.449reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

3 אינגליש קייק סטנדרט / 2 אינגליש קייק גדולות:

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר לבן (200 גרם)
  • 1 כוס סוכר חום בהיר (200 גרם)
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 ושליש כוסות קמח (326 גרם)
  • 2 וחצי כפיות אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 250 גרם שוקולד צ'יפס
  • 2 כפות קמח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות, מצב סטטי.

2מקציפים על מהירות נמוכה במיקסר עם וו בלון את הביצים.. מוסיפים בזרם דק את הסוכר הלבן והסוכר החום. מקציפים עד לקבלת קציפה בהירה.

3תוך כדי ההקצפה מוסיפים שמנת מתוקה וקמח לסירוגין – חצי מיכל שמנת, לאחר מכן מוסיפים חצי מכמות הקמח ואז השמנת שנותרה ולאחר מכן את שאר הקמח. מוסיפים את אבקת האפייה והמלח. ממשיכים לערבב רק עד איחוד.

4בקערה נקייה נפרדת מערבבים את השוקולד צ'יפס עם 2 כפות קמח כך שכל השוקולד יהיה מצופה קמח. מוסיפים את השוקולד לבלילה ומקפלית בזערת מרית.

5. מעבירים את הבלילה באופן שווה בין 3 תבניות אינגליש קייק סטנדרט או 2 תבניות אינגליש קייק גדולותומקשטים עם עוד קצת שוקולד צ'יפס.

עוגת שוקולד צ'יפס בחושהעוגת שוקולד צ'יפס בחושה|צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako

6מכניסים לאפייה כ 35-40 דקות, או עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים והחלק העליון זהוב מאוד.

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il