
עוגיות חמאה הכי טעימות שישכמה שקל ופשוט להכין עוגיות חמאה קלאסיות, ככה גם פשוט לחסל אותן. אנחנו כבר בונים על צנצנת שלהן לסופ"ש כי אין מי שיכול לסרב לפריכות ולטעם הזה. רוצים צורה אחרת? עופו עם איזה קורצן עוגיות שיש לכם בבית![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות, סטטי. 2מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הבצק: קמח, אבקת אפייה, חמאה, סוכר, חלמונים ומלח, ומעבדים לבצק חלק. 3עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים במשך חצי שעה. 4מוציאים מהמקרר, מרדדים על גבי נייר אפייה וקורצים עיגולים (או לחילופין יוצרים גליל עבה, מקפיאים ופורסים לעיגולים). 5מניחים במרווחים על גבי תבנית אפייה, ניתן לפזר מעל מעט סוכר ומכניסים לאפייה כ-10 דקות או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. 6מוציאים את העוגיות מהתנור, מחכים שיצטננו ומסדרים בקופסא. * העוגיות נשמרות במשך כ-4 ימים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר. לבלוג של עדי -עדיקוש בבסיס כל היופי הזה יש עוגת טורט|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |