מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

עוגיות חמאה הכי טעימות שיש

כמה שקל ופשוט להכין עוגיות חמאה קלאסיות, ככה גם פשוט לחסל אותן. אנחנו כבר בונים על צנצנת שלהן לסופ"ש כי אין מי שיכול לסרב לפריכות ולטעם הזה. רוצים צורה אחרת? עופו עם איזה קורצן עוגיות שיש לכם בבית

|mako אוכל| פורסם09:44
עוגיות חמאה קלאסיות (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 250 גרם קמח
  • 230 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 100 גרם סוכר
  • 2 חלמונים
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-175 מעלות, סטטי.

2מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הבצק: קמח, אבקת אפייה, חמאה, סוכר, חלמונים ומלח, ומעבדים לבצק חלק.

3עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים במשך חצי שעה.

4מוציאים מהמקרר, מרדדים על גבי נייר אפייה וקורצים עיגולים (או לחילופין יוצרים גליל עבה, מקפיאים ופורסים לעיגולים).

5מניחים במרווחים על גבי תבנית אפייה, ניתן לפזר מעל מעט סוכר ומכניסים לאפייה כ-10 דקות או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.

6מוציאים את העוגיות מהתנור, מחכים שיצטננו ומסדרים בקופסא.

* העוגיות נשמרות במשך כ-4 ימים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

עוגיות חמאה של עדיקושבבסיס כל היופי הזה יש עוגת טורט|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il