
קראמבל קוקיזקרה מה שקרה והטרנד החם של הקראמבל קוקיז הגיע למטבח שלנו, ומאז הוא לא מוכן להתפנות. במה מדובר? בסך הכל עוגיות פריכות ונהדרות עם עוד שכבת קראמבל חמאתית וקרם גבינה מלמעלה. בקטנה![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לעוגיות (13-15 יחידות):
לשכבת סוכר חום:
לקרם גבינה:
אופן ההכנה:1מכינים את בצק העוגיות: מקרימים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר לבן וסוכר חום. מוסיפים את הביצה ומערבבים. 2מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה, וניל ומלח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מחלקים את הבצק ל- 13 עד 15 כדורים. 3מכינים את שכבת הסוכר החום: מערבביםבקערהחמאה, סוכר, סוכר חום, קמח וקינמון, עד לקבלת מרקם של בצק. מחלקים אותו למספר הכדורים שיצרנו. 4מועכים כל חתיכה מבצק הסוכר והקינמון (לא בצק העוגיות) מעט בין כפות הידיים ומניחים על כדורי בצק העוגיות. מהדקים מעט, מגלגלים בידיים ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים למקפיא ל-15 עד 20 דקות. 5מחממים תנור ל-180 מעלות (סטטי). 6מוציאים את העוגיות מהקפאה, אופים 15 דקות ומניחים לצינון. 7מכינים את ציפוי הגבינה: מקציפיםבקערהאת כל המרכיבים (חמאה, גבינת שמנת, אבקת סוכר ווניל) לקבלת קציפה יציבה.
לבלוג של עדי -עדיקוש 8לאחר שהעוגיות התקררו מזלפיםמעל כל עוגייהספירלה מהקרם בעזרת צנתר עגול. 9מקררים להתייצבות, מקשטים בקינמון ומגישים. לא נתעקש איתכם על הקינמון|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |