
לילות ביירותנצבט לנו הלב לחשוב כמה שנים בזבזנו במחשבה שלילות ביירות הוא קינוח שרק קונדיטורים מקצועיים יכולים להכין. אז לא, זה ממש לא מסובך להכין לילות ביירות בבית, וממש היום אנחנו מתכוונים להתחיל בזה![]() צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל |
המצרכים :לבסיס (תבנית מלבנית 25*35):
לקרם:
לסירופ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הבסיס: שמים בקלחת רחבה חלב עם סוכר וחמאה. מביאים לרתיחה על להבה נמוכה. מוסיפים את הסולת ומערבבים עד הסמכה. מורידים מהאש. 2מעבירים את בסיס הסולת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים לשכבה אחידה. מכניסים למקרר לשעה, לקירור והתייצבות. 3מכינים את הקרם: מקציפים את כל המרכיבים במיקסר לקבלת קצפת יציבה. 4משטחים את הקצפת על בסיס הסולת ומכניסים לקירור לפחות ל-4 שעות. לאחר שהעוגה התייצבה מקשטים אותה בפיסטוקים. 5מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בקלחת את המים, הסוכר ומי הוורדים. 6פורסים את העוגה לריבועים ומגישים כל פרוסה עם מעט סירופ סוכר מעל. קינוח לילות ביירות של עדיקוש|צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל** העוגה תישמר בקופסה אטומה במקרר במשך 3 ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |