אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

לילות ביירות

נצבט לנו הלב לחשוב כמה שנים בזבזנו במחשבה שלילות ביירות הוא קינוח שרק קונדיטורים מקצועיים יכולים להכין. אז לא, זה ממש לא מסובך להכין לילות ביירות בבית, וממש היום אנחנו מתכוונים להתחיל בזה

|mako אוכל| פורסם06:23
לילות ביירות (צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל
Rating:4.592reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבסיס (תבנית מלבנית 25*35):

  • 4 כוסות חלב
  • חצי כוס סוכר
  • 50 גרם חמאה
  • 1 כוס סולת

לקרם:

  • 2 כוסות שמנת מתוקה
  • חצי כוס אבקת סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

לסירופ:

  • חצי כוס מים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית מי ורדים

לקישוט:

  • 200 גרם פיסטוק טחון

אופן ההכנה:

1מתחילים עם הבסיס: שמים בקלחת רחבה חלב עם סוכר וחמאה. מביאים לרתיחה על להבה נמוכה. מוסיפים את הסולת ומערבבים עד הסמכה. מורידים מהאש.

2מעבירים את בסיס הסולת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים לשכבה אחידה. מכניסים למקרר לשעה, לקירור והתייצבות.

3מכינים את הקרם: מקציפים את כל המרכיבים במיקסר לקבלת קצפת יציבה.

4משטחים את הקצפת על בסיס הסולת ומכניסים לקירור לפחות ל-4 שעות. לאחר שהעוגה התייצבה מקשטים אותה בפיסטוקים.

5מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בקלחת את המים, הסוכר ומי הוורדים.

6פורסים את העוגה לריבועים ומגישים כל פרוסה עם מעט סירופ סוכר מעל.

קינוח לילות ביירות של עדיקושקינוח לילות ביירות של עדיקוש|צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל

לבלוג של עדיקוש

לעמוד האינסטגרם המהמם שלה

** העוגה תישמר בקופסה אטומה במקרר במשך 3 ימים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il