
ממתק קוקוס ושוקולד לבןחטיף הקוקוס הזה הוא חובה בכל משלוח מנות, בעיקר אם אתם באמת אוהבים את מי שאתם מכינים לו משלוח. למה לא לקנות כזה וזהו? וואו, כי פשוט אין מה להשוות (שלא לדבר על הכיף שבהכנה)![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לכ-30 יחידות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים בסיר רחב חלב, חלב מרוכז וחמאה ומביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. כשמתחיל לבעבע מנמיכים את האש ומוסיפים את הקוקוס. אפשר גם במאורך|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל2מערבבים את התערובת היטב עד לקבלת עיסה דביקה ואחידה. מעבירים לקערה ומצננים שעה במקרר. 3מגלגלים את הבצק לכדורים, מסדרים על מגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים להקפאה למשך כשעתיים. 4בינתיים ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ומכינים קערה עם קוקוס, לציפוי. 5מכניסים כדור קוקוס קפוא לשוקולד המומס, מוציאים בעזרת מזלג ומחכים שעודפי השוקולד יטפטפו (אפשר לנער מעט, בעדינות רבה). 6מעבירים את הכדור לקערה עם הקוקוס ומצפים את כולו - בהתחלה נעזרים בכף ואז פשוט מגלגלים בקוקוס בעדינות. מכיוון שהכדור קפוא השוקולד מתייצב בתוך כמה שניות. 7ממשיכים כך עם כל הכדורים. 8מסדרים את הכדורים על צלחת הגשה ומחזירים למקרר למשך כשעה, להתייצבות. לאחר מכן ניתן לארוז, לאכול או להגיש. לבלוג של עדי -עדיקוש אנחנו לא נגענו!|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל באריזת מתנה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל** כדורי הקוקוס יישמרו בקופסה אטומה במקרר כשבוע ימים. ** לגרסה ורודה, כמו בפיצוציות, מחליפים את השוקולד הלבן בשוקולד רובי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |