
חיתוכיות בצק עוגיותאין מה לא לאהוב בחיתוכיות המהממות האלה: ההכנה קלה מאוד וכולה מתבצעת במיקסר (ואם לא משתמשים במיקסר - אז בקערה אחת), החומרים פשוטים, נגישים וזמינים, ובעצם החלק הכי קשה פה זה לחכות שיתקררו![]() צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako |
המצרכים :לתבנית 30*40:
אופן ההכנה:1מעבדים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר חום בהיר וסוכר לבן על מהירות בינונית עד הקרמה של החמאה. 2מוסיפים ביצים וממשיכים לערבב. 3מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, מלח וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד. 4מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד לאיחוד מלא. 5מחממים תנור ל-170 מעלות, סטטי (לא טורבו). 6מרפדים תבנית בקוטר 30*40 בנייר אפייה ומשטחים את הבצק בתבנית. 7אופים כ-25 דקות או עד לקבלת הזהבה. 8מוציאים מהתנור, מצננים 10 דקות ופורסים לריבועים/מלבנים. לבלוג של עדי -עדיקוש
בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |