
קראמבל גבינה ואוכמניות בקלי קלותחלק מהיופי של עוגות גבינה הוא הדרכים המגוונות ליהנות ממנה: גם בלילה עשירה ומפנקת, גם קראמבל חמאתי פריך וגם אוכמניות מתוקות חמצמצות. כל היופי הזה בכלום עבודה, אבל חכו שיתקרר לפני שנותנים ביס![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לקראמבל:
למלית הגבינה:
לשכבת האוכמניות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות (סטטי - חום עליון ותחתון). 2מכינים את הקראמבל: מערבבים בקערת המיקסר/מעבד מזון קמח, חמאה, סוכר, אבקת אפייה, ביצה וקורט מלח, מעבדים עד לקבלת בצק קראמבל פירורי ומניחים בצד. 3מכינים את בלילת הגבינה: טורפים בקערה גבינת ריקוטה, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, סוכר וקורנפלור עד לקבלת בלילה חלקה. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב. 4מרכיבים את העוגה: משמנים תבנית פיירקס (20X30 ס"מ) עם חמאה, מניחים בתחתית חופן פירורים מתערובת הקראמבל, מעל הפירורים יוצקים בזהירות את בלילת הגבינה. מעל הגבינה מפזרים את האוכמניות הקפואות ולבסוף מפזרים את הקראמבל בנדיבות. 5מכניסים לאפייה כ-40 דקות או עד הזהבה. מוציאים מהתנור, מחכים לצינון ומגישים בטמפרטורת חדר. * ניתן לקשט גם עם אבקת סוכר. * העוגה נשמרת במקרר, אך מוגשת בטמפרטורת החדר. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |