אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

מוס שוקולד של עדיקוש

לא חשבנו שנגיד את זה בשלהי אוגוסט, אבל מוס השוקולד הזה אשכרה עושה לנו חשק להתחיל להתכונן לראש השנה. אנחנו יודעים שיש עוד זמן, אבל לפחות מבחינת קינוח - אנחנו סגורים

|mako אוכל| פורסם07:17
מוס שוקולד של עדיקוש (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.9114reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

למוס (5 כוסות בנפח 180 מ"ל):

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • קורט מלח

לקישוט:

  • 200 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • 50 גרם שוקולד מריר מגורר

אופן ההכנה:

1מכינים גנאש שוקולד: מביאים 250 גרם שמנת מתוקה לרתיחה בקלחת. מורידים מהאש, מוסיפים שוקולד מריר וקורט מלח וטורפים היטב עד איחוד. מעבירים למקרר לשעה.

2אחרי שעה מקציפים את יתרת השמנת (250 מ"ל) לקציפה רכה.

3מקפלים את הקציפה הרכה לתוך הגנאש עד לקבלת מוס חלק ואחיד.

4מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לכוסות הגשה. מעבירים את הכוסות לקירור והתייצבות של לפחות 4 שעות.

5לפני ההגשה מקשטים: מקציפים את השמנת המתוקה, מניחים תלולית בכל כוס ומגררים מעל שוקולד.

מוס שוקולדאופס|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

והנה עודמתכונים לראש השנה, כי זה עוד רגע וחצי

** המוס נשמר במקרר במשך כ- 3 ימים.

** לקבלת טעם אגוזי אפשר להוסיף למוס כף ממרח נוטלה או מחית פרלינה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il