
מוס שוקולד של עדיקושלא חשבנו שנגיד את זה בשלהי אוגוסט, אבל מוס השוקולד הזה אשכרה עושה לנו חשק להתחיל להתכונן לראש השנה. אנחנו יודעים שיש עוד זמן, אבל לפחות מבחינת קינוח - אנחנו סגורים![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :למוס (5 כוסות בנפח 180 מ"ל):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מכינים גנאש שוקולד: מביאים 250 גרם שמנת מתוקה לרתיחה בקלחת. מורידים מהאש, מוסיפים שוקולד מריר וקורט מלח וטורפים היטב עד איחוד. מעבירים למקרר לשעה. 2אחרי שעה מקציפים את יתרת השמנת (250 מ"ל) לקציפה רכה. 3מקפלים את הקציפה הרכה לתוך הגנאש עד לקבלת מוס חלק ואחיד. 4מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לכוסות הגשה. מעבירים את הכוסות לקירור והתייצבות של לפחות 4 שעות. 5לפני ההגשה מקשטים: מקציפים את השמנת המתוקה, מניחים תלולית בכל כוס ומגררים מעל שוקולד. אופס|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש והנה עודמתכונים לראש השנה, כי זה עוד רגע וחצי ** המוס נשמר במקרר במשך כ- 3 ימים. ** לקבלת טעם אגוזי אפשר להוסיף למוס כף ממרח נוטלה או מחית פרלינה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |