
קוביות כדורי שוקולדהאם כדורי שוקולד חייבים להיות עגולים כדי להיות כדורי שוקולד? הדעת נותנת שכן, מצד שני - תחושת החירות שהייתה לנו כשחתכנו אותם בסכין במקום לגלגל אחד אחד הייתה מופלאה. לזה אנחנו קוראים ניצחון![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית 25*35 ס"מ:
לציפוי:
אופן ההכנה:1שוברים או גורסים את העוגיות לחתיכות גסות ומניחים בקערה. 2מחממים בקלחת רחבה על אש נמוכה שוקולד מריר, חלב, חמאה וממרח שוקולד, עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים כל הזמן. 3מורידים מהאש ומערבבים היטב את בלילת השוקולד עם העוגיות השבורות. 4מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומעבירים פנימה את הבלילה. משטחים בגב של כף. 5מעבירים את התבנית לקירור והתייצבות של כ-3 שעות במקרר או שעה במקפיא. 6מחלצים את בלוק השוקולד מהתבנית, וחותכים למרובעים באיזה גודל שרוצים. 7מעבירים את הקוקוס לקערה ומצפים את ריבועי השוקולד. לבלוג של עדי -עדיקוש הגשה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל בצלחת|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל** אפשר להכין את המתכון רק עם פתיבר, רק עם עוגיות לוטוס או עם איזה שילוב שרוצים. ** ריבועי השוקולד יישמרו בכלי אטום במקרר כשבוע. תגיות:כדורי שוקולד ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |