אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

קוביות כדורי שוקולד

האם כדורי שוקולד חייבים להיות עגולים כדי להיות כדורי שוקולד? הדעת נותנת שכן, מצד שני - תחושת החירות שהייתה לנו כשחתכנו אותם בסכין במקום לגלגל אחד אחד הייתה מופלאה. לזה אנחנו קוראים ניצחון

|mako אוכל| פורסם09:22
קוביות כדורי שוקולד  (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.2105reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית 25*35 ס"מ:

  • 200 גרם עוגיות פתיבר
  • 50 גרם עוגיות לוטוס
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס חלב
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות גדושות ממרח שוקולד

לציפוי:

  • 200 גרם קוקוס

אופן ההכנה:

1שוברים או גורסים את העוגיות לחתיכות גסות ומניחים בקערה.

2מחממים בקלחת רחבה על אש נמוכה שוקולד מריר, חלב, חמאה וממרח שוקולד, עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים כל הזמן.

3מורידים מהאש ומערבבים היטב את בלילת השוקולד עם העוגיות השבורות.

4מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומעבירים פנימה את הבלילה. משטחים בגב של כף.

5מעבירים את התבנית לקירור והתייצבות של כ-3 שעות במקרר או שעה במקפיא.

6מחלצים את בלוק השוקולד מהתבנית, וחותכים למרובעים באיזה גודל שרוצים.

7מעבירים את הקוקוס לקערה ומצפים את ריבועי השוקולד.

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

קוביות כדורי שוקולד - הגשההגשה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכלקוביות כדורי שוקולד - בצלחתבצלחת|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

** אפשר להכין את המתכון רק עם פתיבר, רק עם עוגיות לוטוס או עם איזה שילוב שרוצים.

** ריבועי השוקולד יישמרו בכלי אטום במקרר כשבוע.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il