אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

עוגת באונטי כשרה לפסח

כל מי שמבין עניין יודע שבאונטי זה אחד מחטיפי השוקולד הכי טעימים שיש. עדיקוש סידרה לנו לכבוד פסח מתכון לעוגת שכבות של שוקולד וקוקוס שטעימה לפחות כמו החטיף ומתאימה לחג. חובבי קוקוס ושוקולד, זה בשבילכם

|mako| פורסם06:40
עוגת באונטי כשרה לפסח (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.5146reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לעוגת השוקולד בתחתית (תבנית 20X35 ס"מ):

  • 6 חלמונים
  • שלושת רבעי כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • 4 כפות קקאו
  • רבע כוס חלב/חלב סויה
  • כוס קמח שקדים/קמח תפוחי אדמה
  • כפית אבקת אפייה

לשכבת הקוקוס:

  • 6 חלבונים
  • שלושת רבעי כוס סוכר
  • 200 גרם קוקוס טחון

לציפוי השוקולד:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה (חלבית/צמחית)

אופן ההכנה:

מתכונים לפסח

קינוחים לפסח

עוד עוגיות כשרות לפסח

1מחממים תנור ל-170 מעלות.

2מכינים את תחתית עוגת השוקולד: מערבבים בקערה חלמונים, סוכר ושמן, טורפים לאיחוד. מוסיפים קקאו, חלב, קמח שקדים/קמח תפוחי אדמה, אבקת אפייה וטורפים היטב לקבלת בלילה חלקה.

3יוצקים את הבלילה לתבנית (בגודל 20X35 ס"מ) מרופדת בנייר אפייה ומשטחים.

4ממשיכים לשכבת הקוקוס: מתחילים להקציף את החלבונים (במיקסר שולחן/מיקסר יד) על מהירות בינונית, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת מרנג יציב ומבריק. מוסיפים את הקוקוס ומקפלים עם מרית לתוך הקצף עד לאיחוד.

5מסדרים בעדינות את שכבת הקוקוס מעל בסיס השוקולד, משטחים בעזרת גב של כף או פלטה קטנה ומכניסים לאפייה כ-40 דקות או עד הזהבה קלה של החלק העליון.

6מוציאים את העוגה מהתנור ומכינים את הגנאש: ממיסים שוקולד ושמנת מתוקה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.

7מצפים את שכבת הקוקוס עם הגנאש שוקולד, משטחים לשכבה ישרה ומכניסים לקירור למשך 4 שעות.

עוגת שוקולד וקוקוס בסגנון באונטיעוגת שוקולד וקוקוס בסגנון באונטי|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדיקוש

לעמוד האינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il