
עוגת באונטי כשרה לפסחכל מי שמבין עניין יודע שבאונטי זה אחד מחטיפי השוקולד הכי טעימים שיש. עדיקוש סידרה לנו לכבוד פסח מתכון לעוגת שכבות של שוקולד וקוקוס שטעימה לפחות כמו החטיף ומתאימה לחג. חובבי קוקוס ושוקולד, זה בשבילכם![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לעוגת השוקולד בתחתית (תבנית 20X35 ס"מ):
לשכבת הקוקוס:
לציפוי השוקולד:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מכינים את תחתית עוגת השוקולד: מערבבים בקערה חלמונים, סוכר ושמן, טורפים לאיחוד. מוסיפים קקאו, חלב, קמח שקדים/קמח תפוחי אדמה, אבקת אפייה וטורפים היטב לקבלת בלילה חלקה. 3יוצקים את הבלילה לתבנית (בגודל 20X35 ס"מ) מרופדת בנייר אפייה ומשטחים. 4ממשיכים לשכבת הקוקוס: מתחילים להקציף את החלבונים (במיקסר שולחן/מיקסר יד) על מהירות בינונית, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת מרנג יציב ומבריק. מוסיפים את הקוקוס ומקפלים עם מרית לתוך הקצף עד לאיחוד. 5מסדרים בעדינות את שכבת הקוקוס מעל בסיס השוקולד, משטחים בעזרת גב של כף או פלטה קטנה ומכניסים לאפייה כ-40 דקות או עד הזהבה קלה של החלק העליון. 6מוציאים את העוגה מהתנור ומכינים את הגנאש: ממיסים שוקולד ושמנת מתוקה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. 7מצפים את שכבת הקוקוס עם הגנאש שוקולד, משטחים לשכבה ישרה ומכניסים לקירור למשך 4 שעות. עוגת שוקולד וקוקוס בסגנון באונטי|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |