אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

עוגיות שקדים וקוקוס דקיקות לפסח

העוגיות האלה הן חלק מהתפריט המתוכנן שלנו לארוחת ליל הסדר, והן נראות כל כך פריכות, דקיקות וטעימות שאנחנו לא בטוחים שנצליח לחכות עד אז. יש גרסה עם מילוי ויש בלי, אנחנו חושבים ללכת על הנטורל

|mako אוכל| פורסם06:59
עוגיות שקדים וקוקוס דקיקות  (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.6150reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-30 עוגיות, או 15 עוגיות סנדוויץ':

  • 115 גרם חמאה
  • 130 גרם סוכר חום בהיר
  • 1 כף דבש או סילאן
  • 70 גרם שקדים טחונים
  • 1 כף שטוחה קוקוס
  • 1 כפית תמצית וניל

אופציונלי:

  • ממרח שוקולד למילוי

אופן ההכנה:

מתכונים לפסח

1מחממים תנור ל-175 מעלות. ממיסים את החמאה בקלחת על להבה נמוכה.

2מוסיפים את הסוכר והדבש וטורפים כמה שניות במטרפה. מוסיפים את השקדים הטחונים, הקוקוס ותמצית הווניל וטורפים היטב. מורידים מהאש.

3מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים בספריי שמן.

4בעזרת 2 כפיות מניחים 8 עיגולים מהתערובת על נייר האפייה (אל תתפתו ליותר, העוגיות מתרחבות מאוד במהלך האפייה). הכמות כולה תדרוש 4-5 סיבובים של אפייה, אבל זה ישתלם.

5אופים 6 עד 8 דקות, או עד הזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים כ-20 דקות.

6לאחר צינון מחלצים בזהירות את העוגיות מנייר האפייה.

עוגיות שקדים וקוקוסאפשר למלא אותן, אבל הן מעולות גם כשלעצמן|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכלעוגיות שקדים וקוקוס לפסחעוד זווית אחת|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

וכאן יש המון קינוחים שווים לפסח

** לעוגיות סנדוויץ': ממלאים שקית זילוף בממרח שוקולד. מזלפים ממרח שוקולד על מחצית מהעוגיות, ומכסים במחצית השנייה. מניחים להתייצבות ואורזים בקופסה.

** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר שלושה ימים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il