
בלינצ'ס גבינה ושוקולד לבןאנחנו מתים על בלינצ'ס גבינה, עם/בלי צימוקים ועם/בלי זילוף של שוקולד מלמעלה. אבל המלית הזאת? המלית הזאת לגמרי לוקחת אותם בהליכה. שוקולד לבן, זה כל מה שהיה חסר לנו כל הזמן הזה![]() צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל |
המצרכים :ל-14 בלינצ'ס:
למלית:
אופן ההכנה:1מכינים את הבלילה לבלינצ'ס: מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון לבלילה חלקה (אפשר גם לטרוף ידנית ולאחר מכן לסנן החוצה את הגושים שנשארו). מעבירים למקרר ל-10 דקות. 2מחממים מחבת טפלון רחבה ושטוחה בקוטר 26-28 ס"מ ומשמנים במעט חמאה. 3מוזגים מצקת קטנה או שליש כוס מהבלילה אל המחבת ומנענעים לקבלת שכבה אחידה. מטגנים עד שהשוליים מתרוממים מעט, הופכים בזהירות ממש לשנייה ומוציאים לצלחת. ממשיכים כך עם כל הבלילה. 4מכינים את המלית: ממיסים שוקולד לבן בזהירות רבה במיקרו (הוא נשרף בקלות יותר משוקולד רגיל). טורפים בקערה גבינה לבנה, שמנת מתוקה, וניל, פודינג וניל וקליפת לימון. מוסיפים את השוקולד הלבן המומס וטורפים שוב לקבלת בלילה חלקה. 5מרכיבים את הבלינצ'ס: מזלפים לרוחב עלה בלינצ'ס פס מהמלית, מקפלים את הצדדים ומגלגלים. ממשיכים כך עם כל הכמות. לבלוג של עדי -עדיקוש * הבלינצ'ס יישמרו במקרר בקופסה אטומה למשך כיומיים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |