אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

בלינצ'ס גבינה ושוקולד לבן

אנחנו מתים על בלינצ'ס גבינה, עם/בלי צימוקים ועם/בלי זילוף של שוקולד מלמעלה. אבל המלית הזאת? המלית הזאת לגמרי לוקחת אותם בהליכה. שוקולד לבן, זה כל מה שהיה חסר לנו כל הזמן הזה

|mako אוכל| פורסם07:18
בלינצ'ס גבינה ושוקולד לבן (צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל
Rating:4.627reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-14 בלינצ'ס:

  • 4 ביצים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כף סוכר
  • 2 וחצי כוסות חלב
  • רבע כוס מים
  • 40 גרם חמאה מומסת
  • קורט מלח

למלית:

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • רבע כוס שמנת מתוקה
  • כפית מחית וניל
  • 80 גרם (חבילה) אינסטנט פודינג וניל
  • מעט קליפת לימון מגוררת
  • 150 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:

1מכינים את הבלילה לבלינצ'ס: מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון לבלילה חלקה (אפשר גם לטרוף ידנית ולאחר מכן לסנן החוצה את הגושים שנשארו). מעבירים למקרר ל-10 דקות.

2מחממים מחבת טפלון רחבה ושטוחה בקוטר 26-28 ס"מ ומשמנים במעט חמאה.

3מוזגים מצקת קטנה או שליש כוס מהבלילה אל המחבת ומנענעים לקבלת שכבה אחידה. מטגנים עד שהשוליים מתרוממים מעט, הופכים בזהירות ממש לשנייה ומוציאים לצלחת. ממשיכים כך עם כל הבלילה.

4מכינים את המלית: ממיסים שוקולד לבן בזהירות רבה במיקרו (הוא נשרף בקלות יותר משוקולד רגיל). טורפים בקערה גבינה לבנה, שמנת מתוקה, וניל, פודינג וניל וקליפת לימון. מוסיפים את השוקולד הלבן המומס וטורפים שוב לקבלת בלילה חלקה.

5מרכיבים את הבלינצ'ס: מזלפים לרוחב עלה בלינצ'ס פס מהמלית, מקפלים את הצדדים ומגלגלים. ממשיכים כך עם כל הכמות.

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

* הבלינצ'ס יישמרו במקרר בקופסה אטומה למשך כיומיים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il