
סיגרים מתוקים של עדיקושדואגים להפשיר מראש עלי סיגרים ואחר כך דואגים להכין מילוי טעים של שקדים, סירופ וציפוי של קוקוס ופיסטוק טחונים. מלית מתוקה ורכה, ציפוי קראנצ'י - קינוח פרווה מנצח שאם לא תשימו לב תאכלו ממנו יותר מדי![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :ל-30 סיגרים:
למלית:
לסירופ:
להדבקת הסיגרים:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר רחב סוכר, מים, מיץ לימון ווניל. אחרי שהסירופ מגיע לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד חצי שעה עד לסמכה. 2מכינים את מלית השקדים: מערבבם את כל המרכיבים במעבד מזון עד קבלת מלית דביקה ובצקית. מחלקים את המלית ל-30 יחיגות ומרדדים בעזרת הידיים לנחשים קטנים. מניחים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה ומכניסים לקירור חצי שעה. 3בינתיים מכינים את עלי הסיגר: חוצים אותם באמצע ומניחים בצד עד ההרכבה. 4מכינים את "דבק הסיגרים" בקערה קטנה: מערבבים את הקמח והמים. 5מרכיבים את הסיגר: מניחים עלה סיגר על משטח עבודה. מניחים את המלית באמצע העלה, מקפלים את צד שמאל ואת צד ימין, מברישים את קצות העלה עם הדבק ומגלגלים. מניחים על מגש כך שהחלק של הסגירה כלפי מטה. חוזרים על הפעולה עם כל עלי הסיגר. 6מחממים בסיר/מחבת ליטר שמן לטיגון. כשהשמן חם מכניסים את הסיגרים ומטגנים עד הזהבה מכל צד. 7מוציאים את הסיגרים מהשמן ומניחים על רשת סינון, טובלים את הסיגרים בסירופ סוכר מכל הצדדים ומצפים ישר בקוקוס ופיסטוק. מסדרים את הסיגרים בצלחת הגשה ומגישים. * ניתן לשמור את הסיגרים במקפיא במשך כשבוע סיגרים מתוקים של עדיקוש|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |