אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

קוגלהוף שוקולד צ'יפס

עד כמה עדיקוש חושבת שכדאי לכם גם להכין את הקוגלהוף שלה? המתכון מראש מתאים ל-2 תבניות! לא קניתם? אוקיי, תראו כמה יפה היא יוצאת מהתבנית החגיגית ותשתכנעו. כמו כן, חוץ ממעט סבלנות, לא מדובר בעבודה קשה

|אוכל טוב, mako| פורסם07:10
קוגלהוף שוקולד צ'יפס (צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako)
צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako
Rating:4.524reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק ההתחלתי:

  • 20 גרם שמרים טריים
  • 75 גרם מים פושרים
  • 100 גרם קמח

להמשך:

  • 400 גרם קמח
  • 2 ביצים
  • 90 גרם סוכר
  • 250 גרם חלב
  • 135 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
  • קורט מלח
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס
  • 40 גרם חמאה לשימון התבנית

לקישוט:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מכינים את הבצק ההתחלתי: מערבבים במיקסר עם וו לישה שמרים, מים פושרים וקמח עד לקבלת בצק. מניחים בצד (בטמפרטורת חדר) 40-60 דקות.

2ממשיכים בהכנת הבצק: מוסיפים לקערת המיקסר עם הבצק ההתחלתי את שאר הקמח, ביצים, סוכר וחלב, מערבבים עם וו הלישה ותוך כדי מוסיפים את החמאה הרכה. ממשיכים עד קבלת בצק חלק ואחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס וקורט מלח, מערבבים קלות ,מכסים את הקערה ומניחים להתפחה למשך כחצי שעה.

3משמנים את תבנית הקוגלהוף (אפשר לפזר בתחתית שקדים).

קוגלהוף. לא לוותר על אבקת הסוכרקוגלהוף. לא לוותר על אבקת הסוכר|צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako

4מוציאים את הבצק למשטח עבודה ומחלקים ל-2. יוצרים מהבצק כדור או גליל ומניחים בתבנית באופן שהכי נוח לכם.

5מניחים להתפחה עד הכפלת הנפח.

6מחממים תנור ל-175 מעלות.

7מכניסים לאפייה 30 דקו או עד הזהבה. מוציאים מצננים ומחלצים על צלחת הגשה.

8מפזרים אבקת סוכר בנדיבות ואוכלים!

קוגלהוף. פרוסות יפותקוגלהוף. פרוסות יפות|צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

* הכמות מתאימה ל-2 תבניות קוגלהוף 24 ס"מ.

* הקוגלהוף במיטבה ביומיים הראשונים. יש לאחסן בטמפרטורת החדר כשהוא עטוף היטב.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il