
חיתוכיות קורנפלקס שוקולד קראנצ'יותצריך בסך הכל 3 מרכיבים: קורנפלקס, שוקולד מריר וחמאת בוטנים. ממיסים את השוקולד עם חמאת הבוטנים, מערבבים עם הקורנפלקס ושולחים למקפיא לשעה, זה הכל. קל, קפוא, קראנצ'י וטעים לאללה![]() צילום: עדי קלינגהופר, יחסי ציבור |
המצרכים :לתבנית 20 על 20:
אופן ההכנה:1ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה (או מעל בן מארי). 2מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים. 3מוסיפים את הקורנפלקס לקערה ומערבבים היטב עד איחוד מלא כך שכל הקורנפלקס יהיהו מצופים מכל הכיוונים. 4יוצקים את הבלילה אל תבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים מעט ומעבירים להקפאה כשעה. 5אחרי ההקפאה מחלצים את החטיף מהתבנית, פורסים לחיתוכיות/אצבעות/קוביות ומגישים. * החטיפים נשמרים כשבוע בקופסה אטומה במקרר. חיתוכיות קורנפלס קראנצ'יות|צילום: עדי קלינגהופר, יחסי ציבורבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |