
מאפינס פיצהארוחת ערב של קיץ, שהילדים יעופו עליה והמבוגרים לא פחות: מאפינס אישיים בטעמי פיצה עם ים של גבינות ותוספות שאוהבים. זו אולי לא המזינה שבארוחות, אבל זו ללא ספק אחת הכיפיות שבהן![]() צילום: עדי קלינגהופר, יחסי ציבור |
המצרכים :ל-12 מאפינס:
לתוספות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו. 2מערבבים בקערה קמח, ביצים, קוטג', גבינה לבנה, שמן, רסק עגבניות, מלח, פלפל ואבקת אפייה. מוסיפים את רוב הגבינות (שומרים מעט מהן בצד בשביל לפזר מלמעלה לפני האפייה) ומערבבים. 3מוסיפים זיתים, תירס ותוספות שאוהבים ומערבבים. 4מרססים תבנית שקעים בספריי שמן וממלאים את השקעים בבלילה עד שלושת רבעי מגובהם. 5מפזרים את יתרת הגבינות מלמעלה ואופים כ-25 דקות או עד הזהבה מלאה. ** המאפינס יישמרו בקופסה אטומה במקרר עד יומיים.
בתיאבון! תגיות:מאפינס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |