1 מחממים תנור ל-180 מעלות על מצב סטטי.
2 מכינים את הבלילה: מניחים בקערה ביצים ושמן וטורפים היטב. מוסיפים את הסוכר וטורפים שוב.
3 מוסיפים את החלב והקמח לסירוגין וטורפים לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים אבקת אפייה, מחית וניל וקורט מלח ומערבבים פעם נוספת לאיחוד.
4 מניחים בתבנית שקעים של תריסר מאפינס מנז׳טים ובכל אחד מהם מניחים יוצקים בלילה בשלושת רבעי מגובה התבנית. בכל מנז'ט מניחים על הבלילה 2 כפיות של נוטלה/שוקולד ומשיישים בעזרת קיסם או סכין.
5 מכניסים לאפייה כ-12 דקות או עד הזהבה מלאה, מוציאים מהתנור ומניחים לצינון.
* ניתן לקשט עם אבקת סוכר.
* את המאפינס שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר במשך כ-3 ימים.
שוקולד או נוטלה? למה לא גם וגם | צילום:
עדי קלינגהופר, mako אוכל
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
בתיאבון!