
עוגת פרג בחושה בלי להסתבך בכללאחרי שבוע של התחפרות, כל מה שמתחשק לנו לעשות לטובת קינוח לסופ"ש זה לערבב כמה מצרכים ולזרוק לתנור. אחר כך, עם התה של אחר הצהריים, נבין איזו בחירה מעולה עשינו![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות, סטטי. 2מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, פרג, קוקוס ואבקת אפייה. 3בקערה נוספת טורפים ביצים, שמן ושמנת מתוקה עד איחוד. 4מוסיפים את תערובת היבשים לקערת הרטובים תוך כדי ערבוב, וטורפים עד איחוד. 5משמנים תבניות היטב (או מרפדים בנייר אפייה), מוזגים פנימה את הבלילה ואופים 40 דקות, או עד הזהבה. העוגה מוכנה כשהיא קפיצית למגע או כשקיסם שננעץ בה יוצא עם פירורים לחים. 6מצננים מעט, מפדרים באבקת סוכר ומגישים. עוגת פרג בחושה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ** העוגה תישמר כ-4 ימים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר. ** לגרסה פרווה מחליפים את השמנת המתוקה בשמנת צמחית או במיץ תפוזים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |