אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

עוגת פרג בחושה בלי להסתבך בכלל

אחרי שבוע של התחפרות, כל מה שמתחשק לנו לעשות לטובת קינוח לסופ"ש זה לערבב כמה מצרכים ולזרוק לתנור. אחר כך, עם התה של אחר הצהריים, נבין איזו בחירה מעולה עשינו

|mako אוכל| פורסם07:17
עוגת פרג חורפית בחושה בלי להסתבך בכלל (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.6352reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה 24 ס"מ:

  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס פרג טחון טרי
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 4 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • אבקת סוכר, לקישוט

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות, סטטי.

2מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, פרג, קוקוס ואבקת אפייה.

3בקערה נוספת טורפים ביצים, שמן ושמנת מתוקה עד איחוד.

4מוסיפים את תערובת היבשים לקערת הרטובים תוך כדי ערבוב, וטורפים עד איחוד.

5משמנים תבניות היטב (או מרפדים בנייר אפייה), מוזגים פנימה את הבלילה ואופים 40 דקות, או עד הזהבה. העוגה מוכנה כשהיא קפיצית למגע או כשקיסם שננעץ בה יוצא עם פירורים לחים.

6מצננים מעט, מפדרים באבקת סוכר ומגישים.

עוגת פרג בחושהעוגת פרג בחושה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

** העוגה תישמר כ-4 ימים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.

** לגרסה פרווה מחליפים את השמנת המתוקה בשמנת צמחית או במיץ תפוזים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il