
עוגת ריבת חלב וקוקוס בחושהכמעט שלא נעים כמה העוגה הזאת של עדיקוש קלה להכנה. יש כאן את כל מה שטעים וממכר באלפחורס ותכלס עוד לא פגשנו קינוח עם ריבת חלב שלא עפנו עליו. אפשר להכין בתבנית עגולה או ב-2 תבניות אינגליש קייק![]() צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות, מצב סטטי (לא טורבו). 2מערבבים בקערה ביצים, סוכר, שמן, מיץ תפוזים ושמנת מתוקה, וטורפים היטב. 3מוסיפים קמח, אינסטנט פודינג וניל ואבקת אפייה, וטורפים שוב עד איחוד. 4מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. 5מניחים מעל הבלילה באופן חופשי כפות גדושות של ריבת חלב ולאחר מכן מפזרים חצי כוס קוקוס טחון. 6בעזרת סכין מטמיעים את ריבת החלב בבלילה ויוצרים דוגמא של שיש. לבלוג של עדי -עדיקוש 7מכניסים לאפייה כ-40 דקות, העוגה מוכנה כשהיא מעט זהובה או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש. מוציאים ומניחים לצינון. בתיאבון! * ניתן לקשט את העוגה עם ריבת חלב מומסת ומעט קוקוס טחון או פשוט להגיש אותה כמו שהיא עם מעט אבקת סוכר. * העוגה נשמרת בקופסא אטומה בטמפרטורת חדר כ-3 ימים. עוגת ריבת חלב וקוקוס בחושה של עדיקוש|צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |