
עוגיות שוקולד צ'יפס פשוטות ומצוינותבמתכון הזה לעוגיות שוקולד צ'יפס לא צריך לקרר את הבצק, ולמעשה מרגע שמפעילים את המיקסר ועד שנועצים שיניים בעוגייה עוברת רק חצי שעה. אז מה כן צריך? שני סוגים של סוכר - חום ולבן. קצת מתוק בנשמה, מגיע לכם![]() צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל |
המצרכים :ל-24 עוגיות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי. 2מקרימים במיקסר עם וו הקצפה חמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד לקבלת קרם אחיד. 3מוסיפים את הביצה והחלמון ומערבבים. 4מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת בצק חלק ואחיד. 5מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים לתוך הבצק עד לקבלת בצק אחיד. 6מרפדים תבנית בנייר אפייה ובעזרת כף גלידה קפיצית מסדרים כדורים מהבצק במרווחים שווים. 7אופים את העוגיות כ-15 דקות או עד שהן משתטחות ומזהיבות טיפה. שימו לב שהן עדיין יהיו רכות מאוד - רק לאחר הצינון הן יתייצבו. עוגיות שוקולד צ'יפס|צילום: עדי קלינהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |