אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

עוגיות שוקולד צ'יפס פשוטות ומצוינות

במתכון הזה לעוגיות שוקולד צ'יפס לא צריך לקרר את הבצק, ולמעשה מרגע שמפעילים את המיקסר ועד שנועצים שיניים בעוגייה עוברת רק חצי שעה. אז מה כן צריך? שני סוגים של סוכר - חום ולבן. קצת מתוק בנשמה, מגיע לכם

|mako אוכל| פורסם07:28
עוגיות שוקולד צ'יפס של עדי קלינגהופר (צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל
Rating:4.424reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-24 עוגיות:

  • 200 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות
  • שלושת רבעי כוס (180 גרם) סוכר חום כהה דביק
  • שני שליש כוס (134 גרם) סוכר לבן
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • 2 וחצי כוסות (350 גרם) קמח
  • כף (10 גרם) אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר קצוץ

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי.

2מקרימים במיקסר עם וו הקצפה חמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד לקבלת קרם אחיד.

3מוסיפים את הביצה והחלמון ומערבבים.

4מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים היטב עד לקבלת בצק חלק ואחיד.

5מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים לתוך הבצק עד לקבלת בצק אחיד.

6מרפדים תבנית בנייר אפייה ובעזרת כף גלידה קפיצית מסדרים כדורים מהבצק במרווחים שווים.

7אופים את העוגיות כ-15 דקות או עד שהן משתטחות ומזהיבות טיפה. שימו לב שהן עדיין יהיו רכות מאוד - רק לאחר הצינון הן יתייצבו.

עוגיות שוקולד צ'יפסעוגיות שוקולד צ'יפס|צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il