
שושני שמרים עם מרנג ושוקולדמכירים עוגיות שושנים עם קצף ביצים? מכירים. מכירים עוגות שמרים שושנים? בטח מכירים. אז עכשיו הכירו נא את השילוב המופלא בין השניים: שושני שמרים במילוי מרנג שוקולד עדין ומענג![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :ל-16 יחידות:
למלית מרנג:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הבצק: מערבבים במיקסר קמח, שמרים וסוכר. מחברים וו לישה, מפעילים על מהירות נמוכה ומוסיפים את החלב והביצה. לשים כ-3 דקות ומוסיפים חמאה רכה ומלח. לשים 10 דקות, עד לקבלת בצק מעט דביק ואחיד. 2מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומניחים להתפחה בטמפרטורת החדר עד להכפלת הנפח (או למקרר ללילה). 3מכינים את המלית: מקציפים במיקסר חלבונים עד לקבלת קצף לבנבן. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף חלבונים יציב. 4מעצבים את הבצק: מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב למלבן בעובי כחצי ס"מ. 5מורחים את מלית המרנג בשכבה אחידה. מפזרים שוקולד קצוץ ומפדרים במעט אבקת קקאו. 6חותכים את המלבן לרצועות ומגלגלים כל רצועה לשושנה (אפשרות נוספת: מגלגלים את המלבן כולו לרולדה ואז פורסים לשושנים). 7מסדרים את השושנים באופן מרווח בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה. מכסים ומתפיחים בטמפרטורת החדר עד הכפלת הנפח. 8מחממים תנור ל-170 מעלות, טורבו. אופים את השושנים 25-30 דקות, או עד הזהבה מלאה. לפני האפייה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ** השושנים יישמרו כיומיים בטמפרטורת החדר בקופסה אטומה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |