
עוגיות שוקולד צ'יפס לוטוסבסוף השבוע הקרוב אנחנו מתכוונים לחמש את הצנצנת על השיש בעוגיות האלה, שהן שוקולד צ'יפס אבל לא רק (יש גם שברי עוגיות לוטוס וקצת ממרח בפנים), ובעיקר - הן טעימות וממכרות בקטע אחר![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :ל-15 עוגיות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי (לא טורבו). 2מקרימים במיקסר עם בלון הקצפה חמאה, סוכר חום וסוכר לבן. כשמתקבל קרם מוסיפים את הביצה, החלמון וממרח הלוטוס ומערבבים. 3מוסיפים קמח, מלח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה ומערבבים היטב עד קבלת בצק חלק ואחיד. 4מוסיפים את השוקולד צ'יפס ועוגיות הלוטוס ומערבבים לתוך הבצק. זה יהיה בשבילנו, תודה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל5מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ובעזרת כף גלידה קפיצית מניחים כדורי בצק במרווחים שווים. 6אופים כ-15 דקות, או עד שהעוגיות משתטחות ומזהיבות טיפה. שימו לב, כשהעוגיות יוצאות מהתנור הן עדיין רכות. רק אחרי הצינון הן יתייצבו. 7מצננים ומעבירים לקופסה אטומה. עוגיות שוקולד צ'יפס-לוטוס|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ** אפשר לזלף מעט ממרח לוטוס מלמעלה. ** העוגיות נשמרות בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר במשך כשבוע. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |