אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

עוגיות שוקולד צ'יפס לוטוס

בסוף השבוע הקרוב אנחנו מתכוונים לחמש את הצנצנת על השיש בעוגיות האלה, שהן שוקולד צ'יפס אבל לא רק (יש גם שברי עוגיות לוטוס וקצת ממרח בפנים), ובעיקר - הן טעימות וממכרות בקטע אחר

|mako אוכל| פורסם08:44
עוגיות שוקולד צ'יפס לוטוס (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:550reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-15 עוגיות:

  • 200 גרם חמאה רכה מאוד
  • שלושת רבעי כוס סוכר חום כהה דביק (180 גרם)
  • שני שליש כוס סוכר לבן (134 גרם)
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • 2 כפות ממרח לוטוס
  • 340 גרם קמח (2 כוסות וחצי פחות כף)
  • קורט מלח
  • 10 גרם (שקית) אבקת אפייה
  • קורט פצפון של אבקת סודה
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס או שוקולד קצוץ
  • 100 גרם עוגיות לוטוס, קצוצות

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי (לא טורבו).

2מקרימים במיקסר עם בלון הקצפה חמאה, סוכר חום וסוכר לבן. כשמתקבל קרם מוסיפים את הביצה, החלמון וממרח הלוטוס ומערבבים.

3מוסיפים קמח, מלח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה ומערבבים היטב עד קבלת בצק חלק ואחיד.

4מוסיפים את השוקולד צ'יפס ועוגיות הלוטוס ומערבבים לתוך הבצק.

עוגיות שוקולד צ'יפס לוטוס - תקריבזה יהיה בשבילנו, תודה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

5מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ובעזרת כף גלידה קפיצית מניחים כדורי בצק במרווחים שווים.

6אופים כ-15 דקות, או עד שהעוגיות משתטחות ומזהיבות טיפה. שימו לב, כשהעוגיות יוצאות מהתנור הן עדיין רכות. רק אחרי הצינון הן יתייצבו.

7מצננים ומעבירים לקופסה אטומה.

עוגיות שוקולד צ'יפס לוטוס - בתבניתעוגיות שוקולד צ'יפס-לוטוס|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

** אפשר לזלף מעט ממרח לוטוס מלמעלה.

** העוגיות נשמרות בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר במשך כשבוע.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il