אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

טירמיסו תותים

אנחנו אומנם מסתכנים פה בסקילה (מוצדקת!) - אבל בטירמיסו המסורתי יש שני דברים שמבאסים אותנו: הקפה (סליחה!) ואבקת הקקאו שנתקעת בגרון. טירמיסו התותים הזה של עדיקוש הוא הכל חוץ ממסורתי - אבל הוא פשוט עילוי

|mako אוכל| פורסם07:00
טירמיסו תותים (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.880reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית מלבנית 40*30 ס"מ:

  • 2 חבילות בישקוטים
  • 1 כוס חלב לטבילה
  • 150 גרם תותים, חתוכים לקוביות

לקרם:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 500 גרם גבינת מסקפרונה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 כפית מחית וניל

לקישוט:

  • 150 גרם תותים, חצויים

אופן ההכנה:

מתכונים לפסח

1הקרם: מערבבים במיקסר עם וו הקצפה שמנת מתוקה, מסקרפונה, אבקת סוכר ווניל. מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קרם יציב למדי (הימנעו מהקצפת יתר).

2מוזגים את החלב לקערה רחבה.

3טובלים מחצית מהבישקוטים בחלב ומסדרים בתבנית בשכבה אחת.

טירמיסו תותים ניצב קוממיותטירמיסו תותים ניצב קוממיות|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

4מעבירים לתבנית מחצית מהקרם, ומשטחים. מפזרים את קוביות התותים על הקרם.

5מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים: טובלים בחלב ומניחים בזהירות על התותים.

6מעבירים את המחצית השנייה של הקרם לתבנית, ומשטחים. מעבירים את הטירמיסו ללילה להתייצבות.

7מקשטים את הטירמיסו בתותים חצויים, ומגישים.

טירמיסו תותים - פרוסהנתחיל עם הפרוסה הזאת (אבל אחר כך נמשיך)|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכלטירמיסו תותים אחרי שיישרנו אותו טיפהחושבים שנסחפנו עם היישור?|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

וכאן יש המון קינוחים שווים לפסח

** אפשר לקשט גם בנענע, פטל מיובש ו/או אבקת סוכר.

** מכיוון שמדובר בקינוח עדין מאוד, חשוב שלא ישהה יותר מדי זמן מחוץ למקרר.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il