
טירמיסו תותיםאנחנו אומנם מסתכנים פה בסקילה (מוצדקת!) - אבל בטירמיסו המסורתי יש שני דברים שמבאסים אותנו: הקפה (סליחה!) ואבקת הקקאו שנתקעת בגרון. טירמיסו התותים הזה של עדיקוש הוא הכל חוץ ממסורתי - אבל הוא פשוט עילוי![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית מלבנית 40*30 ס"מ:
לקרם:
לקישוט:
אופן ההכנה:1הקרם: מערבבים במיקסר עם וו הקצפה שמנת מתוקה, מסקרפונה, אבקת סוכר ווניל. מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קרם יציב למדי (הימנעו מהקצפת יתר). 2מוזגים את החלב לקערה רחבה. 3טובלים מחצית מהבישקוטים בחלב ומסדרים בתבנית בשכבה אחת. טירמיסו תותים ניצב קוממיות|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל4מעבירים לתבנית מחצית מהקרם, ומשטחים. מפזרים את קוביות התותים על הקרם. 5מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים: טובלים בחלב ומניחים בזהירות על התותים. 6מעבירים את המחצית השנייה של הקרם לתבנית, ומשטחים. מעבירים את הטירמיסו ללילה להתייצבות. 7מקשטים את הטירמיסו בתותים חצויים, ומגישים. נתחיל עם הפרוסה הזאת (אבל אחר כך נמשיך)|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל חושבים שנסחפנו עם היישור?|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש וכאן יש המון קינוחים שווים לפסח ** אפשר לקשט גם בנענע, פטל מיובש ו/או אבקת סוכר. ** מכיוון שמדובר בקינוח עדין מאוד, חשוב שלא ישהה יותר מדי זמן מחוץ למקרר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |