
עוגיות שוקולד ללא גלוטןאיך שראינו את המתכון הזה הבנו שבפסח אנחנו הולכים לחרוש עליו - זה לא כל יום שמוצאים מתכון כל כך מוצלח לעוגיות בלי קמח. ומה נעשה עד פסח? נחרוש עליו גם, כמובן. פצצת השוקולד הזאת פשוט טעימה ברמות אחרות![]() צילום: עדי קלינגהופר, הבלוג של עדיקוש |
המצרכים :ל-12 עוגות גדולות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי (חום עליון-תחתון). 2ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה בפולסים של 30 שניות. 3מקציפים במיקסר את הביצים (חלמון וחלבון יחד) והסוכר לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את השוקולד המומס וממשיכים להקציף. 4מוסיפים את הקקאו ואבקת האפייה ומערבבים לקבלת בלילה אחידה. אם רוצים, מקפלים פנימה שוקולד צ'יפס. התערובת מתקבלת סמיכה מאוד, וזה בסדר. 5מניחים כדורים מהתערובת על תבנית מרופדת נייר אפייה. הכי נוח לעשות את זה בעזרת כף גלידה, אבל אפשר גם ב-2 כפות רגילות. 6מפזרים מעט מלח גס ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות. המתכון פורסם לראשונה בבלוג של עדיקוש בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |