
גלידה לוטוסדוגרי? לגולדה וחברותיה יש מה ללמוד מגלידת הלוטוס הזאת של עדיקוש, שאומנם לוקחת 10 דקות הכנה בלחץ אבל היא קרמית וטעימה והכי כיפית בעולם אחרי ארוחה קיצית![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לגלידה (תבנית 20*20 או 2 תבניות אינגליש קייק):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה אך לא נוקשה. 2מוסיפים חלב מרוכז וגבינת מסקרפונה ומקציפים עד איחוד. 3מוסיפים את העוגיות המרוסקות ומקפלים בעדינות. רצוי לחמם את כף הגלידה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל4מוזגים את ממרח הלוטוס לבלילה ומקפלים בעדינות כך שהבלילה תראה כמו שיש. מעבירים לתבנית ומיישרים עם גב של כף. 5קישוט: מזלפים מלמעלה באופן חופשי עוד ממרח לוטוס ויוצרים ציור של שיש עם סכין או קיסם. 6מפזרים עוגיות מרוסקות ומכניסים להקפאה ל-6 שעות לפחות. ולזלול לפני שהאורחים מגיעים|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ** הגלידה נשמרת בהקפאה במשך כשבועיים. ** בהגשה מחממים מעט כף גלידה ויוצרים כדורים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |