אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

גלידה לוטוס

דוגרי? לגולדה וחברותיה יש מה ללמוד מגלידת הלוטוס הזאת של עדיקוש, שאומנם לוקחת 10 דקות הכנה בלחץ אבל היא קרמית וטעימה והכי כיפית בעולם אחרי ארוחה קיצית

|mako אוכל| פורסם07:09
גלידה לוטוס  (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.7105reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לגלידה (תבנית 20*20 או 2 תבניות אינגליש קייק):

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 פחית חלב מרוכז (390 גרם)
  • 200 גרם גבינת מסקרפונה
  • 20 עוגיות לוטוס, מרוסקות
  • 200 גרם ממרח לוטוס, מרוכך במיקרו

לקישוט:

  • 3 כפות ממרח לוטוס מומס
  • 4 עוגיות לוטוס, מרוסקות

אופן ההכנה:

1מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה אך לא נוקשה.

2מוסיפים חלב מרוכז וגבינת מסקרפונה ומקציפים עד איחוד.

3מוסיפים את העוגיות המרוסקות ומקפלים בעדינות.

גלידה לוטוס עם כף גלידהרצוי לחמם את כף הגלידה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

4מוזגים את ממרח הלוטוס לבלילה ומקפלים בעדינות כך שהבלילה תראה כמו שיש. מעבירים לתבנית ומיישרים עם גב של כף.

5קישוט: מזלפים מלמעלה באופן חופשי עוד ממרח לוטוס ויוצרים ציור של שיש עם סכין או קיסם.

6מפזרים עוגיות מרוסקות ומכניסים להקפאה ל-6 שעות לפחות.

גלידה עם לוטוס ולזלול לפני שהאורחים מגיעים|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

** הגלידה נשמרת בהקפאה במשך כשבועיים.

** בהגשה מחממים מעט כף גלידה ויוצרים כדורים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il