
עוגיות סנדוויץ' עם ריבהעם כל אהבתנו לעוגיות שוקולד צ'יפס, לעוגיות שקדים ולעוגיות פאדג', לעוגיות נסיכה יש לנו חולשה מיוחדת. 2 עוגיות חמאה פריכות וביניהן ריבה? גם תחושה שדפקנו את המערכת עם 2 עוגיות בילט אין וגם נוסטלגיה מתוקה![]() צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako |
המצרכים :להכנת הבצק:
מצרכים נוספים:
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים להכנת הבצק עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור במשך שעה. 2מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח היטב, ומרדדים את הבצק למלבן לעובי של כחצי ס"מ. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. 4קורצים מהבצק פרחים/עיגולים (או כל צורה אחרת שבוחרים) ומניחים את כל העוגיות על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה. 5במחצית מהעוגיות - קורצים חור קטן באמצע, ואופים כ-12 דקות או עד הזהבה. 6מצננים את העוגיות לפחות חצי שעה, ואז מכינים את הסנדוויץ': על העוגיות השלמות מורחים ריבה, את העוגיות המחוררות מפדרים באבקת סוכר - ואז מניחים את השכבה המפודרת מעל השכבה עם הריבה. לבלוג של עדי -עדיקוש * את העוגיות מאחסנים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע ימים. עוגיות סנדוויץ' עם ריבה|צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |