מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

עוגיות סנדוויץ' עם ריבה

עם כל אהבתנו לעוגיות שוקולד צ'יפס, לעוגיות שקדים ולעוגיות פאדג', לעוגיות נסיכה יש לנו חולשה מיוחדת. 2 עוגיות חמאה פריכות וביניהן ריבה? גם תחושה שדפקנו את המערכת עם 2 עוגיות בילט אין וגם נוסטלגיה מתוקה

|אוכל טוב, mako| פורסם07:00
עוגיות סנדוויץ' עם ריבה (צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako)
צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

להכנת הבצק:

  • 200 גרם חמאה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 300 גרם קמח
  • חצי כפית תמצית/מחית וניל
  • רבע כוס מיץ תפוזים
  • קורט מלח

מצרכים נוספים:

  • ריבה שאוהבים
  • עוד אבקת סיכור לקישוט

אופן ההכנה:

1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים להכנת הבצק עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור במשך שעה.

2מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח היטב, ומרדדים את הבצק למלבן לעובי של כחצי ס"מ.

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

4קורצים מהבצק פרחים/עיגולים (או כל צורה אחרת שבוחרים) ומניחים את כל העוגיות על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה.

5במחצית מהעוגיות - קורצים חור קטן באמצע, ואופים כ-12 דקות או עד הזהבה.

6מצננים את העוגיות לפחות חצי שעה, ואז מכינים את הסנדוויץ': על העוגיות השלמות מורחים ריבה, את העוגיות המחוררות מפדרים באבקת סוכר - ואז מניחים את השכבה המפודרת מעל השכבה עם הריבה.

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

* את העוגיות מאחסנים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע ימים.

עוגיות סנדוויץ' עם ריבהעוגיות סנדוויץ' עם ריבה|צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il