1 מחממים תנור ל-170 מעלות, סטטי.
2 קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנטנות.
3 מערבבים את התפוחים עם הקינמון בקערה.
4 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר לבן, סוכר חום כהה ושמן.
5 מוסיפים קמח, שקדים טחונים, אבקת סודה לשתייה ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
6 מוסיפים את התפוחים ומערבבים רק עד איחוד.
7 משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה. מעבירים פנימה את הבלילה ואופים 30-40 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
8 מצננים קלות ומפזרים אבקת סוכר.
** אפשר לאפות את העוגה בתבנית מלבנית בינונית.
והניחוחות, מי יציל אותנו מהניחוחות? | צילום:
עדי קלינגהופר
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
בתיאבון!