
עוגיות בראוניז10 דקות של עבודה לא מאומצת - זה מה שצריך בשביל העוגיות האלה, והן מצידן מחזירות אהבה בלי סוף עם טעם עמוק של שוקולד ומרקם שמזכיר בראוניז. מי היה מאמין שאפשר לקנות אושר בכזאת קלות![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :ל-12 עוגיות גדולות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות. 2ממיסים במיקרו את השוקולד המריר והחמאה בפולסים של 30 שניות. 3מקציפים במיקסר ביצים וסוכר כ-5 דקות או עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה. 4מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה ומערבבים. 5מוסיפים את החומרים היבשים: קקאו, קמח, אבקת אפייה ומלח. ממשיכים לערבב רק עד לאיחוד החומרים. 6מוסיפים את השוקולד צ'יפס ובעזרת מרית מקפלים אותם אל תוך הבלילה. 7מרפדים תבנית בנייר אפייה. יוצרים עוגיות בעזרת כף גלידה קפיצית ומסדרים באופן מרווח על נייר האפייה. 8אופים כ-14 דקות. העוגייה תישאר רכה ותתייצב אחרי הצינון. 9מצננים וזוללים. לבלוג של עדי -עדיקוש ** אפשר ומומלץ לפזר מלח גס על העוגיות אחרי האפייה, כמו בתמונה. ** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים. תגיות:בראוניז ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |