אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

מאפינס שוקולד צ'יפס

כששואלים אותנו אילו מאפינס אנחנו הכי אוהבים התשובה היא תמיד אחת: גדולים. עדי קלינגהופר, הנשמה המתוקה, שמעה את שוועתנו והכינה לנו מאפינס וניל קלאסיים עם פצפוצי שוקולד, שהם בדיוק כמו שאנחנו אוהבים

|mako אוכל| פורסם07:15
מאפינס שוקולד צ'יפס  (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.5158reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-12 יחידות:

  • 110 גרם שמן קנולה (חצי כוס ועוד כף)
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 6 כפות יוגורט יווני
  • 6 כפות רוויון
  • 240 גרם קמח (2 כוסות פחות 4 כפות)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס

לקישוט:

  • מעט סוכר לבן
  • 50 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-220 מעלות בטורבו.

2טורפים בקערה שמן, ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.

3מוסיפים יוגורט ורוויון וטורפים שוב.

4מוסיפים קמח, אבקת אפייה ותמצית וניל וטורפים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.

5מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומקפלים עד לאיחוד מלא.

מתכון: מאפינס שוקולד צ'יפס - ערימהערימת ילדים!|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

6מרפדים תבנית שקעים במנז'טים (מספר 5, הגדולים יותר) וממלאים מהבלילה עד לגובה התבנית (אנחנו רוצים מאפינס גדולים ויפים). אם נשארת בלילה אפשר לאפות אותה בתבנית קטנה נפרדת.

7מפזרים מעל כל מאפין שוקולד צ'יפס ומעט סוכר.

8נותנים לתבנית לנוח 5 דקות בטמפרטורת החדר ואז מכניסים לאפייה. אופים 5 דקות, מורידים את החום ל-190 מעלות ואופים עוד 15 דקות, עד הזהבה (אם המאפינס קטנים יותר זמן האפייה מתקצר ל-15 דקות בסך הכל).

9מניחים לצינון של כ-20 דקות ומחלצים את המאפינס מהתבנית.

מתכון: מאפינס שוקולד צ'יפס - דוגמןדוגמן|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכלמאפינס שוקולד צ'יפס - יפה גם מבפניםיפה גם מבפנים|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

** המאפינס יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר במשך כ-3 ימים.

המתכון פורסם לראשונה במרץ 2022

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il