מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה

מי שהכניס לנו לראש שבשביל עוגיות שוקולד צ'יפס מעולות חייבים חמאה פשוט טעה (והטעה!). עדיקוש מוכיחה שאפשר להכין עוגיות מושלמות גם עם שמן, וזה אפילו יותר קל

|mako אוכל| פורסם10:52
עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לכ-24 יחידות:

  • 2 ביצים
  • 1 כוס שמן קנולה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • 1 כוס סוכר חום כהה דביק
  • 2 וחצי כוסות קמח
  • כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
  • קורט מלח
  • כוס שוקולד צ'יפס מריר או 200 גרם שוקולד מריר קצוץ

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-175 מעלות.

2טורפים היטב בקערה ביצים, שמן, סוכר לבן וסוכר חום כהה.

3מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים לבצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד הטמעה.

4מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.

5יוצרים כדורים בעזרת הידיים או בעזרת כף גלידה קפיצית, מסדרים על נייר האפייה באופן מרווח ואופים כ-10 דקות, או עד הזהבה.

עוגיות שוקולד צ'יפס. אפשר גם פרווהעוגיות שוקולד צ'יפס. אפשר גם פרווה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכלוזה נראה אשוזה נראה אש|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il