
עוגיות חמאה בצורות קלות להכנהלפעמים כל מה שאנחנו רוצים ליד הקפה שלנו זה עוגיות חמאה פשוטות, טריות ופריכות. ולפעמים כל מי שאנחנו רוצים לצידנו במטבח זה את הילדים שלנו, שיכינו אותן איתנו ביחד![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :ל-40-50 עוגיות:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל המרכיבים במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק רך ואחיד. 2עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה, להתייצבות. 3מחממים תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי. 4מחלקים את הבצק ל-4 (כדי שיהיה יותר נוח לעבוד איתו), ומרדדים כל חלק לעובי של כ-4 מ"מ בין שני ניירות אפייה (אין צורך לקמח את נייר האפייה). אגב, בשלב זה ניתן גם להקפיא את הבצק עם ניירות האפייה, כדי שתמיד יהיו לכם עוגיות חמאה בשלוף. 5קורצים צורות ובעזרת פאלטה קטנה או מרית מרימים את העוגיות ומניחים בעדינות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 6אופים כ-10 דקות, או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. ** ניתן לקשט באבקת סוכר. הצורות עליכם|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |