
עוגת גבינה ללא סוכרזה אולי יתקבל אצלכם בתדהמה, אבל אפשר לחיות חיים טעימים לגמרי גם בלי סוכר. ביקשנו מעדיקוש שתוכיח לנו את זה, והיא חזרה עם עוגת הגבינה הנהדרת הזו, שאפילו גרם אחד של סוכר אין בה![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לתחתית (לתבנית עגולה 24 ס"מ):
לבלילה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-150 מעלות, מצב סטטי. 2מכינים את התחתית: טוחנים את העוגיות במעבד מזון, ומערבבים עם החמאה. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים לשכבה אחידה וישרה. מהדקים היטב. 3טורפים בקערה גבינה, שמנת חמוצה, ממתיק, ביצים ומחית וניל עד לקבלת בלילה חלקה (אפשר גם להקציף במיקסר). 4מעבירים חצי כוס מהבלילה לקערה קטנה, מוסיפים את הקורנפלור וטורפים היטב. 5מחזירים את בלילת הקורנפלור לקערה הגדולה וטורפים עד איחוד. מוודאים שאין גושים בבלילה. 6מעבירים את הבלילה לתבנית ומשטחים בעזרת גב של כף. אופים כשעה, או עד שהעוגה יציבה בשוליים ומעט רוטטת במרכז. 7לציפוי: מערבבים את השמנת החמוצה והממתיק לתערובת חלקה לגמרי. 8מצפים את החלק העליון של העוגה בשכבה ישרה ומכניסים לאפייה של 5 דקות, רק כדי לייצב את השמנת החמוצה. 9מעבירים את העוגה למקרר להתייצבות של 5 שעות לפחות או לילה שלם. עוגת גבינה ללא סוכר|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ** העוגה נשמרת בקופסה אטומה במקרר במשך כ-4 ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |