
לחמניות המבורגראומנם פסח רק נגמר אבל יום העצמאות כבר ממש מעבר לפינה - ועם כל האהבה שיש לנו לעל האש, האהבה שלנו לפחמימות שמה אותה בכיס הקטן. הלחמניות האלה הן ההזדמנות לשלב בין השתיים, ולעשות את זה הכי טעים שיש![]() צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako |
המצרכים :ל-15 לחמניות:
לפני האפייה:
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה קמח, שמרים וסוכר. 2מוסיפים את הביצים, שמן הזית והמים הפושרים בהדרגה וממשיכים לערבב, הפעם עם וו הלישה. 3לבסוף מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 10 דקות לפחות. 4מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומתפיחים כשעה או עד הכפלת הנפח. 5מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומחלקים ל-15 יחידות שוות. 6מגלגלים כל חתיכת בצק לכדור יפה ומסדרים על נייר אפייה באופן מרווח. מתפיחים שוב עד להכפלת הנפח. 7מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו. 8מברישים את הלחמניות התפוחות בזהירות בביצה הטרופה, מפזרים שומשום ואופים 15-20 דקות או עד הזהבה מלאה. ככה היא נראית מקרוב|צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako ובפרופיל|צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, makoלבלוג של עדי -עדיקוש ** הלחמניות במיטבן ביום ההכנה, אבל עוברות הקפאה מצוין. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |