
רולדה כדורי שוקולד וקצפתעל העוגה הזאת אנחנו אומרים: תודה לאל על הנאות פשוטות. בצק ללא אפייה שהוא למעשה תערובת כדורי שוקולד משוטחת, קצפת פשוטה עם אינסטנט פודינג וניל - אין יותר ישראלי מזה, ובמובן הטוב ביותר האפשרי![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לרולדה אחת:
לקצפת:
לקישוט:
אופן ההכנה:1ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרו שוקולד מריר עם סוכר, חלב וחמאה. מערבבים. מוסיפים את הביסקוויטים הטחונים והמלח ומערבבים היטב. מעבירים למקרר לשעה, להתייצבות. 2מרדדים את בלילת כדורי השוקולד בין שני ניירות אפייה עד שהיא מכסה את הנייר במלואו (חשוב שהתערובת תהיה קרה, כדי שלא תידבק לנייר האפייה). רולדה כדורי שוקולד וקצפת. הכי ישראלי|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל3מכינים את הקצפת: מקציפים במיקסר עם וו בלון שמנת מתוקה, סוכר ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה. 4משטחים את הקצפת על בצק כדורי השוקולד ומגלגלים בזהירות לרולדה. מעבירים להתייצבות במקרר ל-4 שעות. 5מקשטים בסוכריות או קוקוס טחון ומגישים קר. רולדה כדורי שוקולד וקצפת. יותר קל מרולדה רגילה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל** לגרסת פרווה: מחליפים את החמאה בנטורינה או מחמאה, את השמנת המתוקה בשמנת צמחית או בקרם קוקוס ואת החלב בחלב סויה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |