אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

רולדה כדורי שוקולד וקצפת

על העוגה הזאת אנחנו אומרים: תודה לאל על הנאות פשוטות. בצק ללא אפייה שהוא למעשה תערובת כדורי שוקולד משוטחת, קצפת פשוטה עם אינסטנט פודינג וניל - אין יותר ישראלי מזה, ובמובן הטוב ביותר האפשרי

|mako| פורסם11:30
רולדה כדורי שוקולד וקצפת (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.5149reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לרולדה אחת:

  • 300 גרם ביסקוויטים, טחונים
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 4 כפות סוכר
  • שלושת רבעי כוס חלב
  • 100 גרם חמאה
  • קורט מלח

לקצפת:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות סוכר
  • חבילת (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל

לקישוט:

  • קוקוס או סוכריות צבעוניות (לא חובה)

אופן ההכנה:

1ממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרו שוקולד מריר עם סוכר, חלב וחמאה. מערבבים. מוסיפים את הביסקוויטים הטחונים והמלח ומערבבים היטב. מעבירים למקרר לשעה, להתייצבות.

2מרדדים את בלילת כדורי השוקולד בין שני ניירות אפייה עד שהיא מכסה את הנייר במלואו (חשוב שהתערובת תהיה קרה, כדי שלא תידבק לנייר האפייה).

רולדה כדורי שוקולד וקצפת. הכי ישראלירולדה כדורי שוקולד וקצפת. הכי ישראלי|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

3מכינים את הקצפת: מקציפים במיקסר עם וו בלון שמנת מתוקה, סוכר ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.

4משטחים את הקצפת על בצק כדורי השוקולד ומגלגלים בזהירות לרולדה. מעבירים להתייצבות במקרר ל-4 שעות.

5מקשטים בסוכריות או קוקוס טחון ומגישים קר.

רולדה כדורי שוקולד וקצפת. יותר קל מרולדה רגילהרולדה כדורי שוקולד וקצפת. יותר קל מרולדה רגילה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדיקוש

לעמוד האינסטגרם המהמם שלה

** לגרסת פרווה: מחליפים את החמאה בנטורינה או מחמאה, את השמנת המתוקה בשמנת צמחית או בקרם קוקוס ואת החלב בחלב סויה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il