
עוגת לוטוס בחושההשבוע אנחנו לא מסתבכים, ומתקתקים עוגת לוטוס פשוטה פשוטה בתבנית אינגליש קייק (כלומר שתיים, אנחנו לא ילדים). המהדרין מוזמנים לקשט בממרח לוטוס ועוגיות מרוסקות![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל- 170 מעלות, מצב סטטי (לא טורבו). 2מקציפים את הביצים במיקסר במהירות נמוכה (חלבון וחלמון יחד). מוסיפים בזרם דק את הסוכר הלבן וממשיכים להקציף עד לקבלת קציפה בהירה. 3מוסיפים תוך כדי הקצפה שמנת מתוקה וקמח לסירוגין – חצי מכל שמנת, חצי מכמות הקמח, יתרת השמנת ואז יתרת הקמח. 4מוסיפים את אבקת האפייה, המלח וממרח הלוטוס ומערבבים רק עד איחוד. 5מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי תבניות אינגליש קייק משומנות. מיישרים ואופים 35-40 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגות יוצא עם פירורים לחים והחלק העליון זהוב מאוד. 6לאחר האפייה מקשטים בממרח לוטוס מומס, מפזרים שברי עוגיות ומצננים. עוגת לוטוס|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ** העוגה תישמר בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כ-4 ימים. תגיות:עוגה בחושה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |