אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

בורקס פיצה

אין מישהו שלא אוהב בורקס פיצה, זה כבר מזמן לא רק פחמימה לסגור איתה פינה לילדים. המתכון של עדיקוש לבורקס פיצה פשוט וקל, על בסיס בצק עלים ועם אילו תוספות שתרצו - השמיים הם הגבול

|mako אוכל| פורסם08:00
בורקס פיצה. לא רק ילדים אוהבים (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.449reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חבילת בצק עלים מופשרת על פי הוראות היצרן
  • 250 גרם רסק עגבניות
  • כפית אורגנו יבש
  • 500 גרם גבינת מוצרלה מגוררת (אפשר לשלב גם קשקבל וגאודה)
  • זיתים/פטריות/תירס או כל תוספת שאוהבים

לקישוט:

  • ביצה טרופה להברשה
  • שומשום

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-190 מעלות על תכנית טורבו.

2פורסים את הבצק גבי משטח העבודה (אם רוצים - משאירים את הניילון או נייר כדי שיהיה נוח לגלגל בהמשך).

3מורחים על הבצק רסק עגבניות, מפזרים אורגנו, מעליו מפזרים את הגבינה ומעליה תוספות שאוהבים: זיתים, תירס, פטריות וכו'.

4מגלגלים את הבצק מהחלק הרחב לצורת רולדה ופורסים לצורת שבלולים/שושנים.

5מניחים את שבלולי הבורקס על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ובעזרת כרית כף היד מועכים אותם מעט (זה יעזור להם לא להתעוות).

6מברישים את כל הבורקס בביצה, מקשטים עם שומשום (לא חובה) ומכניסים לאפייה בתנור כ-25 דקות או עד הזהבה מלאה של הבצק. מצננים קצת וזוללים.

בורקס פיצה של עדיקושבורקס פיצה של עדיקוש|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

*הבורקסים נשמרים במיטבם ביום ההכנה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il