
בורקס פיצהאין מישהו שלא אוהב בורקס פיצה, זה כבר מזמן לא רק פחמימה לסגור איתה פינה לילדים. המתכון של עדיקוש לבורקס פיצה פשוט וקל, על בסיס בצק עלים ועם אילו תוספות שתרצו - השמיים הם הגבול![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות על תכנית טורבו. 2פורסים את הבצק גבי משטח העבודה (אם רוצים - משאירים את הניילון או נייר כדי שיהיה נוח לגלגל בהמשך). 3מורחים על הבצק רסק עגבניות, מפזרים אורגנו, מעליו מפזרים את הגבינה ומעליה תוספות שאוהבים: זיתים, תירס, פטריות וכו'. 4מגלגלים את הבצק מהחלק הרחב לצורת רולדה ופורסים לצורת שבלולים/שושנים. 5מניחים את שבלולי הבורקס על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ובעזרת כרית כף היד מועכים אותם מעט (זה יעזור להם לא להתעוות). 6מברישים את כל הבורקס בביצה, מקשטים עם שומשום (לא חובה) ומכניסים לאפייה בתנור כ-25 דקות או עד הזהבה מלאה של הבצק. מצננים קצת וזוללים. בורקס פיצה של עדיקוש|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש *הבורקסים נשמרים במיטבם ביום ההכנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |