
גביניות בצק עליםלא יודעים מה איתכם, אנחנו כבר הגענו לשלב בחיים שאנחנו בשלים לגביניות שלוקחות מאיתנו רק 10 דקות עבודה. ככה זה עם בצק עלים, פתאום הכל מתקתק. איזה כיף?![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :12-15 יחידות:
למלית גבינה:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות, טורבו. 2מכינים את המלית: מערבבים בקערה את כל המרכיבים לקבלת תערובת סמיכה. 3מקמחים משטח עבודה ופורסים את בצק העלים. קורצים עיגולים בקוטר 6-8 ס"מ ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 4מזלפים במרכז כל עיגול ממלית הגבינה (דואגים שהשוליים יישארו נקיים). 5מפזרים על המלית אוכמניות ושקדים פרוסים. 6אופים כ-20 דקות, עד שהבצק מזהיב. 7מקשטים באבקת סוכר ומגישים. גביניות בצק עלים של עדיקוש|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ** הגביניות יישמרו בקופסה אטומה במשך יומיים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |