1 מחממים תנור ל-180 מעלות (לא טורבו).
2 בקערה מועכים את הבננות. מוסיפים סוכר וטורפים היטב.
3 מוסיפים שמן וביצים. מערבבים שוב.
4 מוסיפים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון. מערבבים עד איחוד.
5 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומקפלים כך שכל השוקולד נטמע בבלילה.
6 מוזגים את הבלילה לתבנית שקעים מרופדת במנז'טים.
7 מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד שהמאפינס מזהיבים מעט.
8 מוציאים מהתנור. מצננים מעט.
מאפינס בננה, שוקולד צ'יפס ושיבולת שועל. מושלם לתיק אוכל | צילום:
עדי קלינגהופר
מאפינס בננה, שוקולד צ'יפס ושיבולת שועל. מערבבים ולתנור | צילום:
עדי קלינגהופר
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
בתיאבון!