
עוגת גזר חלומית עם קרם גבינהעוגת גזר יכולה להיות קינוח עם שיק בריאותי, אבל במקרה הזה מדובר בשחיתות גמורה ונפלאה. תשאלו את הקרם, שרק מלראות את כמות החמאה וגבינת השמנת שבו עלינו חצי קילו![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לעוגה (תבנית מלבנית 20*30 ס"מ):
לקרם גבינה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות, סטטי (עליון-תחתון). 2מגררים את הגזרים בפומפייה ומניחים בצד. 3טורפים בקערה ביצים, סוכר לבן, סוכר חום ושמן. 4מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה, קינמון ומלח וטורפים היטב. 5לבסוף מוסיפים את הגזר המגורר ומערבבים היטב במרית או כף. מוסיפים גם אגוזים אם רוצים. 6מוזגים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 40-45 דקות, עד שהחלק העליון זהוב וקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים. מוציאים ומניחים לצינון. 7מכינים את הקרם: מערבבים את כל החומרים בקערה לקבלת קרם אחיד וחלק. 8כשהעוגה קרה לגמרי מורחים עליה את הקרם ומשטחים. 9מעבירים למקרר להתייצבות של שעתיים, פורסים ומגישים. עוגת גזר וקרם גבינה של עדיקוש|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |