אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

רולדה ריבת חלב כשרה לפסח

עצרו הכל: זה הקינוח שלכם לליל הסדר, ואם לא לליל הסדר אז לארוחה שאחרי, ואם לא לארוחה שאחרי אז לחג השני. בקיצור, אל תיתנו לפסח לעבור בלי שהתענגתם על הרולדה הזאת. אנחנו עצמנו עדיין בשוק מזה שאין פה קמח

|אוכל טוב, mako| פורסם07:13
רולדה ריבת חלב כשרה לפסח (צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako)
צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako
Rating:4.8287reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 60 גרם קורנפלור (חצי כוס פחות כף)
  • 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • 40 גרם שקדים טחונים (חצי כוס פחות כף)
  • חצי כפית אבקת אפייה

למילוי:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • שליש כוס חלב
  • צנצנת ריבת חלב

לקישוט:

  • קוקוס טחון
  • ריבת חלב

אופן ההכנה:

עוד קינוחים לפסח

כל המתכונים לפסח

1מחממים תנור ל-175 מעלות, סטטי.

2מתחילים עם הרולדה: מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.

3מוסיפים בזרם דק את השמן וממשיכים להקציף.

4מוסיפים קורנפלור, פודינג, שקדים ואבקת אפייה ומערבבים מעט רק עד שהבלילה אחידה.

5מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים היטב.

6מוזגים את הבלילה על נייר האפייה, משטחים ואופים 8-10 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא נקי.

7מגלגלים את הרולדה עם נייר האפייה, מכסים במגבת ומניחים בצד לצינון.

8מכינים את הקצפת: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה.

9מרכיבים את הרולדה: פורסים את הרולדה המצוננת על נייר אפייה ומורחים בנדיבות ריבת חלב.

10משטחים את הקצפת על ריבת החלב ומשאירים מעט בצד, לקישוט. מגלגלים לרולדה, מעבירים לצלחת ארוכה ומצננים במקרר לפחות 3 שעות, להתייצבות.

11לאחר התייצבות מקשטים את הרולדה עם קצפת, קוקוס טחון וריבת חלב.

רולדה ריבת חלב לפסחרולדה ריבת חלב לפסח|צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

** הרולדה תישמר בקופסה אטומה במקרר כ-3 ימים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il