
עוגת שיש פרווהבלי מרגרינה, בלי חמאה ובלי להפריד ביצים: עד כדי כך קל ופשוט להכין את עוגת השיש המצוינת של עדיקוש. טעמים עדינים וטובים, מרקם נימוח ועסיסי ואתגר אחד - לנסות להפסיק ליישר![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות (על מצב סטטי). 2מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון ביצים וסוכר משך חמש דקות עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה. 3מוסיפים לקערה בזרם דק את השמן ומיץ התפוזים. 4מוסיפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד לאיחוד. 5משמנים 2 אינגליש קייק ויוצקים מחצית מהבלילה ל-2 התבניות. עסיסי בלי טיפת שמנת או יוגורט. עוגת שיש פרווה (עדיקוש)|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל6מוסיפים קקאו וקורט קינמון אל הבלילה שנשארה בקערה, טורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה. 7יוצקים את הבלילה הכהה מעל הבלילה הראשית ב-2 התבניות, מערבבים עם סכין לקבלת דוגמת שיש. 8מכניסים לאפייה כ-40 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים. 9מוציאים, מצננים ומפדרים באבקת סוכר. 2 תבניות אינגליש קייק - עוגת שיש פרווה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל* העוגה נשמרת במשך כ-3 ימים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר. לבלוג של עדי -עדיקוש בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |