
מצה בריי מתוקה של עדיקושמצה בריי זה תמיד טעים - עם גבינות, בלי גבינות, עם סוכר, בלי סוכר, לתערובת המצות הרטובות והביצים יש את הקסם שלה. אבל המצה בריי הזאת? היא לא סתם טעימה, היא פשוט עונג צרוף (ותודה לשמנת המתוקה ולקינמון)![]() צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שוברים את המצות לחתיכות קטנות ושמים בקערה. 2מוסיפים חלב, סוכר וקינמון ומניחים ל-10 דקות, כדי לתת למצות להתרכך. 3מוסיפים ביצים ושמנת מתוקה ומערבבים. 4ממיסים את החמאה במחבת מעל להבה נמוכה. 5שופכים פנימה את בלילת המצות ומטגנים כמו חביתה מקושקשת. מערבבים כל הזמן עד לקבלת צבע זהוב. לבלוג של עדי -עדיקוש מצה בריי מתוקה של עדיקוש|צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako** אפשר לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה ולהוסיף אגוזים, מייפל ו/או פירות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |